Tjalfe

Navn: Tjalfe

Køn: Han

Katterace: Hund/Chancefeline

Stamme: Ingen

Styrer: Taco

Startalder: Killing

Personlighed:

Styrker: God indlærings evne

Svagheder: Hans livlige fantasi

Personlighed:
Tjalfe har en livlig fantasi for at holde humøret oppe. Dette kan godt afskrække nogen, men det er også sundt for en killing i hans alder at lege læring ind. Han elsker at være social, men er altid bange for at andre dømmer ham ud for sit udseende. Han har tendens tila t spille klassens klovn for at redde en hver akavet situation, hvis det altså ikke gør det værre.

Baggrund:

Fortid:
Tjalfe mener han er Gudernes gave til denne verden… Fordi hvor skulle han ellers komme fra? Det første han husker er et lys, efterfulgt af en overskyet himmel med en regnbue på. Han mener at Regnbuen er grunden til hans mange farver, at han blev sendt til denne verden, riddende på en regnbue for at videregive farverne til planeten. Han har dog opdigtet historien for ikke at synke sammen i depression over at være så meget anderledes. Han befinder sig på CAT Island.

Familie på siden:
Far: Rocca(WOLF)
Mor: Chancefeline

Info om udseende:

Længde: forv 300 cm lang

Vægt: forv 210 kg

Bygning: Et bette pjok indtil videre

Aftegnsbeskrivelse: Mørkelilla ryg, Orange og gule aftegn. Orange og gul manke fra pande til halespids via rygsøjlen. Lyseblå ‘Hat’ med overgang tiil adskillige farver på næseryg. Lyseblå skulder samt fjer i halen. Overgangsaftegn på alle poter. Hvid bryst samt hage, indre øre og mave.

Øjenfarve: Grøn

Grundfarve:  Lilla

Styrkesystem:

Råstyrke:
Udholdenhed:
Hurtighed:
Smidighed:
Logik:
Husdyr:
Værktøj:

Magien:

Skæbnen: –
Konkurrencer: –
Chancen: –
Styrke-gamble: –
Andet:

One thought on “Tjalfe

Skriv et svar