Reqi

Navn: Reqi

Køn: Han

Katterace: Jaguar (Stor Kat)

Stamme: Stammefører i Jagurita

Styrer: Taco

Startalder: Fuldvoksen

Personlighed:

Styrker: At lede og være beslutsom.

Svagheder: At være kræsen med at vælge mage

Personlighed: Reqi er en bestemt herre der ikke er nem at genneskue fordi han oftest ikke bruger sin memik og ser en del seriøs ud. han er ikke altid super tillidsfuld og man ved aldrig rigtigt hvor man har ham. Som følger af hans killingetid med sult kan han godt være lidt hidsig omkring hans mad og trods hans stræke ydre, ved han godt at hans indre ur tikker.

Baggrund:

Fortid: Reqi er født og opvokset i Jagurita af lavt rangerende forældre som altid gjorde deres bedste for at please de højerestående mangter. Reqi’s søskende døde på grund af hungersnøden, men Reqi var den stærke killing der trods sult, lovede sine døende forældre at han ville overtage flokken og sørge for mad til alle. Ung og stærk overtog han flokken over den daværende ældre leder som han slog af tronen for at indtage pladsen som Stammefører. Hvad han selv mente var den retmæssige førerkat. I mange år har han regeret over stammen. I starten var han meget upopulær indtil han fik indført at de svage skulle spise først og de stærke måtte vente til næste slagt af deres husdyr. Han selv spiste naturligvis først, men kun for at sikre stammens beskyttelse i form af lederskab ikke ville dø hen.
Senere blev det besluttet at han skulle finde sig en mage mens han endnu var kønsmoden og dette er nu hans egentlie side hobby, at lede efter en mage der er ‘god nok’ til ham.

Familie på siden: ingen

Info om udseende:

Længde: 274 cm lang

Vægt: 280 kg

Bygning: Muskuløs

Aftegnsbeskrivelse: Jaguar pletter og en lille fin hvid blis i panden. mørke ben og mørk ryg samt hoved

Øjenfarve: blå

Grundfarve: Cinnamon

Styrkesystem:

Råstyrke: 5 + 6 = 11

Udholdenhed: 3

Hurtighed: 3

Smidighed: 2

Logik: 2

Husdyr: 6

Værktøj: 4

Magien:

Skæbnen:

Konkurrencer:

Chancen:

Styrke-gamble:

Stamkatte Bonus: nr 1. +6 i råstyrke

Andre billeder

Uden skygger:

One thought on “Reqi

Skriv et svar