Regler

Samarbejde:

1. Denne side er en søsterside til Wolf.tixi.dk som denne har tæt samarbejde med.
2. Denne sides rollespil foregår på Discord.

Adfærd og opførsel:

 1. Man er hjælpsom og åben overfor nye medlemmer, gamle medlemmer og ‘kiggere’ (folk der overvejer medlemsskab).
 2. Man taler pænt til hinanden og til Admins, samt skriver privat til folk hvis man har noget negativt at sige til vedkommene. Det rager som regel ikke hele siden hvis folk har personlige problemer med hinanden.
 3. Man accepterer at siden er PG15 og vi ikke accepterer:
  – Nedladende adfærd
  – Meget seksuelle tekster
  – Racisme
  – Diskriminering
  – Ekstremt voldelige tekster
  – Diskussioner af ulovlige aktiviteter ifølge den danske lovgivning.
 4. Følsomme emner som eksempelvis psykiske problemer eller andet i den dur, hører til i Brok-kanalen.

Rollespillet:

 1. Man powerplayer ikke medmindre man har fået lov. Powerplay er når man styrer en anden karakters handlinger i sin egen post. f.eks Tim bed Fido. I dette tilfælde styrer Tim at Fido bliver bidt, men det må man ikke bestemme. Det skal styreren til Fido selv være herre over. Man kan i stedet skrive f.eks: Tim bed ud efter Fido.
 2. I kamp skal man huske ikke at være uovervindelig. Det er ikke sjovt at spille mod en som hele tiden undviger og ikke følger styrkesystemet. Hvis du ikke ønsker kamp kan du altid skrive din karakter ud af tråden.
 3. En tråd er afsluttet når alle parter har skrevet /out, -out eller lignende. Indtil da er tråden igangværende. Medmindre et staff medlem afslutter tråden.
 4. Det er ikke tilladt at have en alt-vidende karakter. Hvis du har fulgt med i andres tråde, betyder det ikke at din karakter ved hvad der er foregået.

Karakteren:

 1. Det er ikke tilladt at have magiske evner, unaturlige farver eller lign. fra starten af. MEDMINDRE der er gjort brug af en stamkatte bonus.
 2. Alle punkter på karakterskemaet skal være udfyldt, medmindre de er valgfrie og karakteren skal være godkendt af Taco/Admin eller en Staff før den er brugbar. Der må ikke spilles med en ikke-godkendt karakter. Kig eventuelt ”hjælp til udfyldning” sektionen under karakterskemaet igennem for en sikkerheds skyld når du opretter.
 3. Du må oprette 7 katte til at starte med. (Killinger af siden tæller ikke) Hvis du opretter mere end det antal karakterspots du har i oversigten, skal en af dine andre startkarakterer slettes, før den nye karakter kan godkendes. Når først en karakter er slettet kan den ikke komme tilbage til siden.
 4. Det er ikke tilladt at have en ‘trashcat’, som kun bruges til at tage alle de ting fra chancen, du ikke gider at have på dine karakterer. Alle kan risikere at få ting i chancen de ikke vil have. Det er risikoen ved at tage chancen. Tag den hvis du tør og hvis ikke, så lad være.
 5. styrkesystemet, kan ekstra point man har fået udover de 25 styrkepoint man starter med, byttes eller gives væk til andre spilleres karakterer. Dog skal disse bruges i den kategori de oprindeligt er fra.
 6. Alle regler om karakteren kan omstødes af en Admin eller Staff. Hvis du har en god ide, så spørg og så får du muligvis lov.
 7. Aftegn der ikke normalt findes på katte, som f.eks. zebrastriber, er tilladt, men husk at rådføre med Staff inden oprettelse.
 8. En karakter skal være godkendt indenfor 2 måneder efter oprettelse, ellers slettes den.
  – Der tages selvfølgelig forbehold for hvis det er staff der er langsomme.
 9. Læs siderne Om Cat og Racer før oprettelse af din første karakter.

Tegninger:

 1. Det er ikke tilladt at bruge en tegning man har fundet på nettet. Du må gerne bruge outlines, linearts osv. der er GRATIS at bruge, men husk at give credit PÅ TEGNINGEN til den der har lavet outelinen/lineartet. Som regel har de selv lavet en signatur, den lader du bare blive på. Du skal enten selv have tegnet/farvelagt billedet, eller have fået et medlem fra siden til at tegne/farvelægge billedet for dig.
 2. Unaturlige farver (såsom rød, gul, grøn, lilla, blå osv.) er forbeholdt at blive vundet i skæbnen, chancen og konkurrencer. Killinger af siden må gerne arve farver fra forfædre på siden/gravpladsen, hvis de har en tegning. (også unaturlige farver som f.eks. er vundet i skæbnen, chancen eller konkurrencer)
 3. Udsmykning i form af rustning, halsbånd, piercinger, smykker m.m. er tilladt, men skal være vist på tegningen eller i profilen.
 4. Når en tegning er brugt på siden, ejer siden rettighederne til at redigere og bruge tegningen på siden til sidens formål. F.eks til signaturer, avatarer, fanart m.m. Du kan ikke tage tegningen tilbage igen hvis du har brugt den på siden.
 5. Har du brugt et adoptionsudseende skal du fortælle det til admin eller staff så det kan tages ned fra listen.

Avl:

 1. Karakterer kan kun avle når de er ung, voksen og fuldvoksen og hunner kan kun avle når de er i løbetid.
 2. Når parringen har fundet sted, vil man få at vide hvor mange killinger parret får inde under Yngel (afgjort med terningeslag af Admin).
 3. Der skal findes styrer til alle killinger inden fødslen, ellers vil killingerne uden styrer dø. Ligeledes skal alle have tegninger til killingerne klar inden de fødes. Undtagelsen er uforventede Chance/Skæbne killinger.
 4. Førsteret:
  Mor-Karakterens styrer bliver altid skrevet på første killing i kuldet.
  Far-Karakterens styrer bliver altid skrevet på anden killing i kuldet.
  Hvis flere killinger bliver født vil det gå slavisk efter killingelisten, indtil listen er tom. I tilfælde af at kun 1 killing bliver født, har Mor-Karakterens styrer førsteret til killingen.
 5. Det er kun tilladt at bruge genetik fra forfædre, såsom farver og aftegn, samt blandinger eller mindre stykker deraf, på hvalpene, som forfædrene er i besiddelse af under drægtighedsperioden. – forfædrene skal stadig være i live eller hvile på sidens gravplads, og have en tegning. Farven fra et aftegn kan ikke laves til en grundfarve, men en grundfarve kan godt bruges til aftegn. En grundfarve er den farve som karakteren har hvis man fjerner alle aftegn.
  Aftegn kan godt have farver der er blandet af aftegnsfarver fra forfædrene. Øjnfarver, Trædepudefarver og Snudefarver må ikke blandes med andre farver på karakterene. Ergo kan du kun bruge snudefarver til snuder, Trædepudefarver til trædepuder og øjnfarver til øjne.
 6. En karakter der ikke er i besiddelse af en voksen tegning kan ikke avles på.
 7. killinger skal spilles i mindst 1 tråd som killing, ellers formodes de døde i en tidlig alder. Fødselstråden gælder.
 8. killinger skal fødes indenfor 1 uge efter oprettelsen af fødselstråden, ellers formodes de dødfødte.
 9. killinger oprettes efter de er blevet født – dvs. efter de har deltaget i en fødselstråd. Undtagelsen er killinger født på magisk vis, hvor der ikke kræves en fødselstråd.
 10. En killing skal være oprettet med tegning inden den bliver ung (indenfor 2 mdr) ellers formodes den også død.
 11. Små katte kan kun avle med små katte og store katte kan kun avle med store katte.
 12. En killing kan arve +1 styrkepoint fra hver forælder der har +10 i en styrkekategori. Har begge forældre f.eks. +10 i Hurtighed, kan killingerne altså få +2 i Hurtighed fra fødslen.

Stammer:

 1. Man skal være mindst 3 voksne katte (ung – ældre) Eller et par der venter killinger, for at oprette en flok.
 2. Lederen af stammen bestemmer hvornår stammereglerne er overholdt.
 3. Killinger hvis MOR er en del af en stamme, fødes ind i stammen og skal blive der til de er unge. Herefter kan de selv bestemme om de vil blive i stammen eller ej – Medmindre andet er aftalt med Staff. Hvis moderen forlader stammen må killingerne godt følge med, men de behøver ikke.
 4. Stammer får en chat til deres stamme. Her må kun stammemedlemmerne skrive i. Dette er stammens territorium mens alle andre chatrum er udenfor stammens territorium.
 5. Stammer må holde én art af husdyr, som passer i klimaet stammen holder til i, og som ikke må være tilsvarende en anden stammes husdyr (Medmindre denne stamme har fået deres hold af dyr af en anden stamme, eller har fået tilladelse af den anden stammes leders styrer til at have de tilsvarende dyr.) Husdyr skal kunne bruges som nyttedyr på en eller anden måde. Som regel til kød og skind. Men kan også bruges som arbejdsdyr for stammens medlemmer. f.eks. trækdyr eller pakdyr.
 6. Stammens territoriestørrelse afhænger af hvor mange voksne medlemmer der er i stammen (ung – døende) Hvis du har specielle ønsker vdr. territoriets placering og grænsefarve, skriv da til Staff på discord når i opretter eller udvider stammen.

Alder:

 1. Som du nok har bemærket står der ikke alder på karakterskemaet. Dette skyldes at alderen kan ses i oversigten under Alder og vil skifte et vist antal måneder senere.
 2. Startalderen skal være ung eller derover. Medmindre det er en killing af siden, så vil startalderen være killing.
 3. Det er ikke tilladt selv at skrive alder ind på sin karakterprofil. Kun startalder.
 4. Når karakteren står som ‘døende’ i alder, har du 2 måneder til at få din karakter slået ihjel, ellers vil den dø af sig selv når tiden løber ud, af alderdom. Magien kan ikke vække denne til live igen herefter, men magien kan derimod godt forlænge livet hos en karakter eller gøre den yngre.
 5. Hvis man har et voksenbillede klar tidligere end efter 2 måneder, er det tilladt at aldre sin killing op til ung allerede efter 1 måned. Man skal blot huske at kontakte Panix som står for at opdatere alder.

Opdatering:

 1. Hvis karakterer er blevet mager, ikke længere er mager, har ynglet eller er døde, skal man gøre det klart for admin eller staff, evt. Ved at skrive det i opdateringsbogen, så det kan skrives ind.
 2. Hvis man har eller lægger mærke til noget der skal opdateres, så skriv det i opdateringsbogen.

Magien:

 1. Læs siden Magien før du benytter skæbnen, chancen eller styrke-gamble.
 2. Hvis en ubrugt magi UDLØBER, Vil din karakter aldres i stedet med 2 mdr. pr. udløbet magi. Du kan se dine ubrugte magier under medlemsoversigten.