Om Cat

Først:

Cat er en tekst baseret Rollespilsside med Felines – kattedyr. Rollespillet foregår på en discord kanal sammen med siden Wolf ( http://wolf.tixi.dk ). Du kan godt være medlem på Wolf uden at være på Cat, og omvendt. Siderne arbejder dog sammen som en enhed og deler derfor chatrooms, men opdateres og agerer hver for sig i henhold til plotskabelse. 🙂

Om Cat Island:

Mens Wolf er et Superkontinent, er Cat Island et noget mindre kontinent, som mest af alt ligner en større ø, der ligger sydvest for Wolf landet.
Det hele ligger på en planet, som på Superkontinentet Wolf har modtaget canines med absolut ingen erindring om hvordan de er kommet dertil.
Derimod er Feline arten planetens egentlige beboere, der dog ikke har udforsket andet førhen, end den ø de kommer fra. Netop fordi de har haft alt hvad de har haft brug for på Cat Island.
Men på et tidspunkt begyndte jagt mulighederne at slippe op, på grund af en voksende befolkning. Eventyrlystne Felines, byggede derfor tømmerflåder, skibe osv. Ikke som vi kender dem, men mere katteprægede. De fandt Wolf Landet og nogle Felines er nu dér for at undersøge et eventuelt nyt sted at slå sig ned, men er dette helt uden udfordringer fra Wolf’s egentlige beboere?

Wolf og Cat minder på mange måder om vores univers. Der findes dog ikke mennesker og dyrene har somme tider underlige farver, for på denne planet hersker der stadig magi i alt og alle. Dette betyder at der somme tider sker underlige ting som man ikke forventer.

Canines og Felines i dette univers har udviklet sig til at være lige så intelligente som os og kan f.eks producere våben, lædertøj, ild og meget andet. De fleste bygger også ting som hegn, til at holde husdyr som f.eks kvæg, geder, får, svin eller andet.Læs evt. mere her.