Eddie

Tegninger:

Navn: Eddie
Køn: Han
Katterace: Løve
Stamme: Strejfer
Styrer: UlveJake
Startalder: Fuldvoksen

Styrker: Han er god til at opfatte folks emotionelle energier og generelle energier i luften i form af feromoner. Derudover er han klog og tænker sig godt om inden han udtaler sig eller gør noget overilet. Han er dygtig til at tale for sig selv men også for andre som han føler er det værd at beskytte eller hjælpe.
Svagheder: Han er knap så god til at kæmpe og jage. De fysiske styrker er ikke lige ham, og det har aldrig været det. Derudover er han langsom fordi han tænker meget men han er desværre også meget kluntet rent socialt.
Personlighed: Eddie er vild med at hjælpe og give andre af hans talenter og fysiske ting. Han er glad for at mærke andres fysiske varme på en ganske uskyldig måde, så han finder ofte på at støde ind i folk eller gnide sig op ad andre bare for at mærke deres personlige varme. Han er homoseksuel og har let ved at forelske sig og kan sagtens have flere han er forelsket i på en gang.

Fortid: Han har som sagt store huller i hukommelsen, men det af hans fortid, som han kan huske, er at han var i krig med en hel stamme af tigere, men blev jaget på flugt af dem.
Familie på siden: N/A

Længde: 190 cm
Vægt: 101 kg
Bygning: Lettere spinkel og ikke særligt muskuløs.
Aftegnsbeskrivelse: Mørkebrun til sort med lysere aftegn i ansigtet samt en lys overgang på bugen. Derudover har han lysende grønne aftegn på næseryg, ved brynene, ned ad siden og på låret.
Øjenfarve: Gylden
Grunfarve: Mørkebrun til sort

RåstyrkUdholdHurtigSmidigLogikHusdyrVærktøj
1244734

Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:
Styrke-gamble:

One thought on “Eddie

Skriv et svar