Den nye verden

Hungersnøden:
For nogle år tilbage var der hungersnød på Cat Island.
Øens ressourcer af byttedyr var udtømte. Husdyrbestanden var så lille at mange Felines gik til af sult og derfor er bestanden i dag ikke så stor og mægtig, som den engang var. Efter masseudrydelsen af de svagere katte, som sultede til døde, begyndte de overlevende at udtænke desperate planer for at overleve. Nogle stjal fra hinanden for at kunne få bare en smule mad. Ueningheder og stridigheder opbrudte hele stammers rangsystemer og nogle katte tyede endda til at spise planter samt andre underlige ting, bare for at komme væk fra den skingrende tomme sultfølelse. Hungersnøden var kendt som den værste periode i historien på Cat Island.

Nye idéer:
Med hungersnøden kom der nye tanker til og innovationen steg hos de resterende katte. Nytænkende katte havde en masse idéer, nogle bedre end andre. En af dem var at ty til kannibalisme og en anden var at fiske. Begge idéer blev taget til overvejelse, men i må selv gætte jer til hvilken de endte med. Fiskning blev en hverdagssport for felines på Cat Island. Der gik konkurrence i at fange de fleste og de største fisk. 
Men snart var der overfisket ved strandene og kattene var lige vidt. Sulten drev nogle katte ud at fange fisk længere ude på havet. Mange druknede, mens nogle blev dygtige svømmere. Svømning blev en del af undervisningen på skolen for killinger og det samme gjorde konkurrencen om at udtænke nye innovative idéer.

En killing hvis navn er glemt:
En dag kom en killing fra skolen på en genial idé. Killingen fandt ud af at når man smed pinde i vandet eller tabte sin fiskestang, så flød den. Killingen begyndte at samle grene og pinde og fandt ud af at denne kunne flyde på sin mini tømmerflåde. Stolt blev idéen vist frem, men der var ikke den helt store opbakning. Killingen måtte derfor bevise at dette var en god idé og killingen flød langt ud på havet på denne lille tømmerflåde. Ude i horisonten blev den stakkels killing dog spist af en haj.

Mange forsøg senere:
Da de endelig havde fundet idéen i at bygge tømmerflåder, fandt de ud af at jo større de var, jo bedre var de, og de opdagede også hvordan man kunne betvinge vinden til at få fremdrift. Da kattene havde fundet den korrekte løsning og skibskattene kom tilbage igen fra deres korte rejse, blev der bygget flere skibe og uddannet skibskatte til at kortlægge om der var noget udenfor horisonten. I hvertfald at komme tilbage og fortælle om det og tage ‘noget’ med hjem fra den nye verden.

Rejsen:
Da mange katte kom ombord på det heldigste skib, nåede de endelig Wolf Landet. Det hele virkede meget farligt, men også meget ens og der herskede tvivl om, om denne nye verden ikke bare var magen til deres egen… og om man havde sejlet rundt om Cat Island. De gik i land i syden og har senere arbejdet sig op af i Wolf landet. Vant til hårde ørkener trivedes de fint i varmen i syd og tilpasningsevnen var stor. Nogle begyndte at bosætte sig, for her var rigeligt med mad og kattene, egoistiske som de er, troede at de var det eneste intelligente liv på planeten.

Det første møde:
Da kattene for første gang så en Canine, skreg de op og alle kattene kom til undsætning. De var forvirrede og det samme var Caninen de mødte. Den hylede efter hjælp og løb herefter efter forstærkninger, med hylet om at Wolf landet blev angrebet! 
Begge parter var så forvirrede og uvidende, at det udviklede sig til fremmedhad og nogle steder bekriger Canine flokke og Feline stammer hinanden den dag i dag.

Skriv et svar