Cyan

Grundlæggende information:

Navn: Cyan

Køn: Han

Katterace: Stor kat

Stamme: ingen

Styrer: Sejm

Startalder: Ung

Styrker: CYan er meget vis og logisk tænkende. Han har rigtig god siturations fornemmelse

Svagheder: Han er let at se i mørke hvilket gør han til et let angrebs mål, selv ser han dårlig i mørke grundet lysende aftegn der til tider kan blænde.

Personlighed: Cyan er en stille person, bestemt ikke introvert, han siger blot ikke så meget. Han kan godt lide at være i leder roller og føre med omhug. Han er ganske vennlig, men har dog også en flabet og arrogant side i nogle tider. Cyan klare sig fint alene og fortrækker i sidste ende altid sit eget selvskab. Han er meget klog og kan godt lide at fordybe sig i ting der interessere ham.

Baggrund:

Fortid: Cyan kom alene til Cat, han har altid været en enspænder. Han var den eneste der overlevede i et kuld af 3 killinger da hans mor fødte et par måneder for tidligt. Hele hans liv har det kun været ham sammen med hans mor. Hun havde altid en drøm om at drage til Cat. Hun fortalte altid Cyan godnat historie om landet og hvor fantastisk, mystisk og spændene det skulle være. Dog nåede hendes drøm aldrig at blive opfyldt da hun døde ikke længe efter at Cyan blev ung. Derfor valgte Cyan at tage til Cat og leve hans mors drøm der overtid også var blet hans egen.

Familie på siden: ingen

Info om udseende:

Længde: 315

Vægt: 183

Bygning: Stærk, dog slank

Aftegnsbeskrivelse: Blå pletter

Øjenfarve: Cyan blå

Grundfarve: Mørk grå

Styrkesystem:

Råstyrke: 7

Udholdenhed: 4

Hurtighed: 5

Smidighed: 3

Logik: 6

Husdyr:

Værktøj:

Magien:

Skæbnen:

Konkurrencer:

Chancen:

Styrke-gamble:

Stamkat bonus: nr 2

One thought on “Cyan

Skriv et svar