Carma

Navn: Carma
Kaldenavn: Carm
Køn: Hun
Katterace: ½ stribet jaguar, ½ almindelig jaguar
Stamme: Følger mor (Jagurita)
Styrer: UlveJake
Startalder: Killing

Styrker: Carma er en ballademager som fra en tidlig alder af har været en dygtig kleptoman. Hun er god til at narre folk med hendes evner indenfor sprog og kommunikation, og er derfor god til at narre folk til at tro på de ting hun fortæller uden at gøre den helt store indsats for det.
Svagheder: Hun er svag fysisk og er ikke særligt adræt selvom hun er en stor katterace. Dette hjælper hende specielt ikke hvis hun kommer op at slås, hverken hvis det er for sjov eller for alvor.
Personlighed: Carma har mange venner netop fordi hun er så dygtig i hendes sprog og kommunikation, hvilket gør at mange kan lide hende. Dog er hun sådan en type at enten kan man lide hende ellers kan man SLET IKKE lide hende. Dette er grundet hendes lettere manipulative egenskaber. Det er dog ikke bevidst at hun manipulerer, det er noget hun har lært fordi hun i starten af hendes killingetid har haft svært ved at få opmærksomhed, så hun har lært sig selv at gøre hvad der skulle til for at få den opmærksomhed og nærhed som hun havde brug for. Hun elsker at samle på ting og har lidt en begyndende samlermani, hvilket kommer til udtryk i hendes kleptomani.

Fortid: Blev født i Jagurita af hendes mor, Stjarnis som en af de sidste i kuldet. Hun havde svært ved at få nærhed og tryghed som det første i sit liv, og derfor blev hun som hun er i dag.
Familie på siden: Mor: Stjarnis. Far: Reqi. Søskende: ?

Længde: Forventet 270 cm
Vægt: Forventet 275 kg
Bygning: Lettere spinkel
Aftegnsbeskrivelse: Både matte brune jaguar pletter og matte brune striber, hvide ben og aftegn i ansigtet med en lysebrun grundfarve.
Øjenfarve: Blå/turkis
Grundfarve: Lysebrun

Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:
Styrke-gamble:

One thought on “Carma

Skriv et svar