Atoz

Navn: Atoz
Køn: Han
Katterace: Tiger, stor kat
Stamme: Strejfer
Styrer: CXCR
Startalder: Voksen

Personlighed:
Styrker: Meget stærk både mentalt og fysisk, kan holde hovedet koldt i ophedede situationer.
Svagheder: Kan virke arrogant og selvcentreret til tider.
Personlighed: Atoz er en lidt speciel fyr, han værdsætter generelt ikke selskabet fra andre katte eller dyr særlig meget. Han kan på nogle punkter virke manipulerene og følelseskold, og han lader ikke til at have de store problemer med at udnytte andre til sit eget bedste.

Han ser sjældent problemer med sine egne handlinger eller sin egen opførsel, og lader sig derfor også tit blive fornærmet hvis man påpeger eller prøver at fortælle ham at det han gør eller har gjort er forkert.

Han står ved sine meninger og holdninger, og er ikke typen der pakker tingene ind, hvilket fra tid til anden kan gøre tingene mere besværlige end de måske burde være.

Han kan dog på sine særligt gode dage, være mere venlig og forstående, selvom disse er sjældenheder i sig selv. Han er desuden ikke typen der diskrimere, og kan snildt affinde sig med at behandle både felines og canines ens. Takket være hans fysiske styrke, føler han sig sjældent truet af nogen eller noget.

Baggrund:
Fortid: Han er født og opvokset på Cat Island, og har lige fra sine unge dage været lige så strid som han var som voksen, med den eneste forskel værende at efter han blev større og ældre, er han blevet mere i stand til at slippe afsted med det. I kedsomhed og mangel på bedre at tage sig til, bestemte han sig for at tage med nogle af de andre katte over til Wolf Superkontinentet.
Familie på siden: Ingen

Info om udseende:
Længde: 325 cm
Vægt: 285 kg
Bygning: Muskuløs
Aftegnsbeskrivelse: Sorte striber, hvide undersider
Øjenfarve: Mørk orange/amber-ish
Grundfarve: Rødlig orange

Styrkesystem:
Råstyrke: 6 + 6 = 12
Udholdenhed: 3
Hurtighed: 3
Smidighed: 5
Logik: 6
Husdyr: 0
Værktøj: 2

Magien:
Skæbnen: Nope
Konkurrencer: Nope
Chancen: Nope
Styrke-gamble: Nope
Stamkatte Bonus nr 1: +6 i råstyrke

One thought on “Atoz

Skriv et svar