Arrowia Opaline

Navn: Arrowia Opaline

Kaldenavn: Arrow eller Opal

Køn: hun

Katterace: Stor kat

Stamme: Strejfer

Styrer: Taco

Startalder: Ung

Personlighed:

Styrker: 
At være psykisk stærk.

Svagheder:
Hendes overfladiske holdninger.

Personlighed: Arrow er en til tider egoistisk skabning, der dog godt kan tænke på andre, men for det meste kun hvis der er noget i det for hende. Hun kan godt li selskab men har heller ikke noget imod ensomheden. For hende er andre levende skabninger omvandrende fødekilde indtil modsat er bevist. Er hun sulten nok skal hun nok nakke, men hun tager intet fra naturen som hun ikke har brug for. Derfor handler hun kun på det hvis hun kører lav på fysiske behov. 
Arrow har en overfladisk holdning til mange andre sociale sammenhænge end blot formering og familie, men på dét punkt, ved hun godt at hun skal rubbe sig og få noget afkom på et tidspunkt da hun er den eneste hun kender af hendes gamle stamme. Og der er derved hendes ansvar at fremføre hendes gode gener.

Baggrund:

Fortid: Arrowia Opaline i daglig tale Arrow eller Opal har haft det realativt nemt under hungersnøden. Hun var ikke en af de svage men en af de stærke killinger og blev i øvrigt også først født da det begyndte at gå bedre med maden. Hun har været vant til ikke at få et festmåltid og spare hvor der sparres kan. Desuden er hun ret vild med både fisk og fjerkræ. Hun kom ud af et søskende kuld på mange og så dem alle dø fordi hun var egoistisk og stjal maden fra dem. Hun havde på ingen måde dårlig samvittighed, men i dag føler hun lidt noget andet. Den stærkeste overlever, men det kræver også at man er villig til at ofre.
Hun er vokset op på Cat Island og efter hendes forældre blev gamle, grå og slidte, tillod hun sig at lave æresdrab på dem og herefter fortære dem som den lille kannibal hun var. Hun har intet imod så længe der er sparsomt med mad, at spise sin egen art for overlevelse.

Familie på siden: ingen

Info om udseende:

Længde: 202 cm lang

Vægt: 94 kg

Bygning: slank, adræt, smidig.

Aftegnsbeskrivelse:Hvide undersider, ben og mund samt næse. fawnfarvede undersidede aftegn. Mørkegrå striber.

Øjenfarve: Orange

Grundfarve: Grå

Styrkesystem:

Råstyrke: 6

Udholdenhed: 0 + 6 = 6

Hurtighed: 5

Smidighed: 4

Logik: 5

Husdyr: 1

Værktøj: 4

Magien:

Skæbnen:

Konkurrencer:

Chancen:

Styrke-gamble:

Stamkattebonus: +6 styrke

Andre billeder:
Uden skygger:

One thought on “Arrowia Opaline

Skriv et svar